Project 0: Survival Island

Selviytymisroolipeli, jossa tapat tai tulet tapetuksi!


  Ihme22 hahmot

  Jaa
  avatar
  Ihme22

  Viestien lukumäärä : 2
  Join date : 19.11.2013

  Ihme22 hahmot

  Viesti kirjoittaja Ihme22 lähetetty Pe Marras 22, 2013 10:43 am  Lamar Jerome  Ikä: 22

  Kansallisuus: Afro-Amerikkalainen

  Sukupuoli: mies

  Suuntautuminen: hetero

  Tausta: Hän asuu kerrostalossa tyttöystävänsä, Shelena Andrewsonin kanssa. Hän ei ole kovin rikas ja hän on töissä poliisina, sieltä hän on oppinut erityiset pistoolinkäsittelytaitonsa. Hänellä on paljon ystäviä, ja he kunnioittavat Lamaria suuresti. Hänellä ei ole lapsia, eikä hän sellaisia haluaisikaan. Hänen tyttöystävänsä kuitenkin haluaisi, joten heillä tulee asiasta erimielisyyksiä.
  Lamarin lapsuus oli kuitenkin hieman harmillisempi tapaus verrattuna hänen nykyelämäänsä. Hänellä on isä, äiti ja isosisko, Keysha Jerome. tai ainakin oli siihen asti kunnes he päättivät lähteä lomalle, kun hän oli 12 ja Keysha 16. Automatkalla sattui onnettomuus. Rekassa ollut painava kuorma isoja kiviä putosi heidän hienon keltaisen avoautonsa päälle, ja hänen vanhempansa kuolivat heti. He elivät jonkin aikaa isovanhempiensa luona, kunnes eräänä päivänä Keysha vain katosi.
  Häntä ei onnistuttu löytämään mistään, kunnes Lamar sai erilaisten lähteiden kautta tietää Survival Islandista. Hän oli varma, että kyse ei ollut mistään muusta.
  Hänen traagisen lapsuutensa vuoksi Lamarilla ei ole eikä tule olemaan lapsia. Hän ei näet halua heidän kokevan samaa tuskaa kuin mitä hän joutui kokemaan.

  Luonteet: Hän on erittäin energinen ja suuttuu helposti. Lamar ei oikein pidä nykyajan lapsista, sillä he eivät vaikuta tajuavan mistään mitään. Monet heistä juoksentelevat ympäriinsä hampurilaiset suussa ja ranskalaiset korvista tursuten, joka todella ottaa häntä päähän. Hän ihmettelee, mihin on kadonnut ihmisten puhti ja reippaus.

  Pitää: Pistoolit, Shelena, Pizza, hänen sukulaisensa
  Ei pidä: McDonald's, Laiskat lapset

  Vahvuudet: Lamar on fyysisesti vahva, ja pistoolin käyttö sujuu häneltä hyvin.

  Heikkoudet: Hänen ainainen hermostumisensa saattaa olla haitaksi, ja kun hän suuttuu, hänen keskittymisensä muuhun herpaantuu. Hän ei myöskään oikein osaa vastata läheltä tuleviin hyökkäyksiin.

  Stats

  Voima: 15
  Ketteryys: 11
  Tuliaseet: 15
  Lähiaseet: 12
  Heitto: 12


  Viimeinen muokkaaja, Ihme22 pvm Ma Marras 25, 2013 8:39 am, muokattu 1 kertaa
  avatar
  Ryouta
  Admin

  Viestien lukumäärä : 83
  Join date : 18.11.2013
  Ikä : 21
  Paikkakunta : Jyväskylä

  Vs: Ihme22 hahmot

  Viesti kirjoittaja Ryouta lähetetty Su Marras 24, 2013 1:39 am

  Lamar Jerome: Hyväksytty.

   Kellonaika on nyt Ke Joulu 19, 2018 8:23 am