Project 0: Survival Island

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Project 0: Survival Island

Selviytymisroolipeli, jossa tapat tai tulet tapetuksi!


2 posters

  Kalmankukan hahmolista

  Kalmankukka
  Kalmankukka


  Viestien lukumäärä : 4
  Join date : 25.11.2013

  Kalmankukan hahmolista Empty Kalmankukan hahmolista

  Viesti kirjoittaja Kalmankukka To Marras 28, 2013 9:07 am

  Kalmankukan hahmolista Cgj4

  Nimi: Jekaterina Azarov
  Kansallisuus: Venäläinen
  Sukupuoli: Nainen
  Ikä: 26
  Suuntautuminen: Hetero

  Voima: 10
  Ketteryys: 12
  Tuliaseen käyttö: 10
  Lähitaisteluaseen käyttö: 9
  Heitto: 12

  Ulkonäkö: Jekaterina on pitkä urheilullinen nuori nainen. Hänen kasvonpiirteensä ovat hyvin arkiset. Jekaterina meikkaa vain kevyesti ja pitää pitkiä, tasaiseksi leikattuja hiekanruskeita hiuksiaan korkealla ponnarilla tai nutturalla. Hänellä on korvissaan käytännölliset pienet pallokorvakorut. Jekaterina käyttää arkena usein tiukkoja farkkuja ja löysiä trikoo- tai pitsipaitoja. Hän ei erityisemmin halua erottua joukosta, joten hän valitsee päälleen neutraaleja värejä ja senhetkisiä perusmuotivaatteita. Pituudestaan johtuen Jekaterina ei tykkää käyttää korkokenkiä, joten hänellä on kesäisin jalassaan usein balleriinat ja talvella tukevat nilkkurit. Yleisilme Jekaterinasta on energinen, hän ei varsinaisesti ole loputon ilopilleri, mutta liikkuu sulavasti ja mielellään.

  Vahvuudet: Urheilullisuus, energisyys
  Heikkoudet: Ajattelemattomuus, äkkipikaisuus

  Tausta: Teini-iän vaihtuessa aikuisuuteen Jekaterinan aika kului hyvin pitkälti urheilun parissa. Koripallo oli hänen ehdoton ykköslajinsa, ja nuori lupaus kokikin elämänsä onnellisimman hetken voitettuaan joukkueensa kanssa naisten piirimestaruuskultaa Pietarissa. Jekaterina tunsi itsensä voittamattomaksi ja vahvemmaksi kuin koskaan, mutta postuttuaan joukkueensa pukuhuoneesta kylmään marraskuiseen iltaan hänen unelmansa murtuivat.

  Jekaterinan vanhemmat olivat pyörittäneet pientä kenkäkauppaa jo useiden vuosien ajan, mutta bisnes ei ollut rullanut aivan kuin he olisivat toivoneet. Laman haukatessan lehmänosan heidän liiketoiminnastaan, olivat Azarovit ottaneet aina vain lisää lainaa pitääkseen talouden pyörimässä. Jekaterinalle he eivät olleet sanoneen asiasta mitään, ja käyttäneet joka kuukausi yhtä suuren summan tyttärensä unelmien tukemiseen. Piilotteluyrityksistä huolimatta Jekaterina oli kyllä huomannut, kuinka hänen vanhempansa eivät puhuneet toisilleen enää, ja kuinka hänen isänsä auton takapenkki täyttyi tyhjistä pulloista ja epäilyttävistä paketeista.

  Rouva Azarov soitti tyttärelleen tärkeän pelin jälkeen hätääntyneenä. Hänen oli saatava tietää, että Jekaterina oli kunnossa. Järkyttyneen huohotuksen lomasta Jekaterina sai selville, että hänen vanhempiensa putiikki oli pengottu, kaikki vähänkin arvokas irtaimisto viety ja hänen isänsä oli kateissa. Murtautuhjat olivat jättäneet varoituksen, että YYt olivat menneet liian pitkälle, ja tämän velan kuittaamiseen ei riittäisi enää pelkkä raha. Jekaterinan äiti epäili että hänen isänsä oli sekaantunut johonkin kenkäkauppaa vakavampaan, mistä sitä tiesi, Jekaterinan vanhemmat eivät olleet juuri puhuneet toisilleen. Jekaterinan äiti käsi Jekaterinan vannoa, että hän jäisi Pietariin, eikä palaisi kotiin ennenkuin tämä sotku oli selvitetty.

  Jekaterina sulki puhelimen hämmästyneenä, ja jätti nousematta junaan. Hän varasi Pietarista itselleen pienen hotellihuoneen ja aikoi jäädä sinne ainakin yhdeksi yöksi, sillä asioita oli helpompi selvitellä aamulla. Äidin varoitukset olivat kuitenkin tulleet liian myöhään, sillä aamulla Jekaterina ei ollut enää tavoitettavissa huoneensa maksua varten.
  Ryouta
  Ryouta
  Admin


  Viestien lukumäärä : 83
  Join date : 18.11.2013
  Ikä : 24
  Paikkakunta : Jyväskylä

  Kalmankukan hahmolista Empty Vs: Kalmankukan hahmolista

  Viesti kirjoittaja Ryouta To Marras 28, 2013 10:38 am

  Mielenkiintoinen hahmo. Ja tausta oli erittäin jännittävää lukea.
  Jekaterina Azarov: Hyväksytty.

  EDIT: Lisäsin hahmosi kuvan näkyviin. Very Happy

   Kellonaika on nyt La Syys 24, 2022 3:18 pm