Project 0: Survival Island

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Project 0: Survival Island

Selviytymisroolipeli, jossa tapat tai tulet tapetuksi!


  Pelin taustatarina

  Ryouta
  Ryouta
  Admin


  Viestien lukumäärä : 83
  Join date : 18.11.2013
  Ikä : 24
  Paikkakunta : Jyväskylä

  Pelin taustatarina Empty Pelin taustatarina

  Viesti kirjoittaja Ryouta Ma Marras 25, 2013 9:12 pm

  Siirrän tämän pian näkyvämpään paikkaan, nyt vain ihmisten kannattaa lukea se.

  Vuonna 2015 Yhdysvaltojen armeija otti käyttöön salaisen harjoitusmenetelmän. Menetelmällä oli harjoittamisen lisäksi tarkoitus rangaista niitä, jotka eivät olleet tarpeeksi tottelevaisia. Jotkut sotilaista kuitenkin osallistuivat projektiin vapaaehtoisesti, se oli näet sallittua. Ja se oli oivallinen keino harjoittaa omia taitojaan. Harjoitusmenetelmällä oli varsin erikoinen nimi. Sitä kutsuttiin nimellä Project 0.
  Project 0:a näistä kunniattomista, tai ylpeistä, sotilaista valittiin 24 tai enemmän. Joskus jopa 60. Heidät nukutettiin, ja sen jälkeen heidät vietiin isoon ilmatyynyalukseen, joka on lähes ainutta laatuaan maailmassa. Siellä heidät suljettiin lasisiin koppeihin, jotka olivat kauniissa ringissä, ja se esti heitä menemästä aggressiivisiksi. Sitten kerrottiin homman nimi:
  ”Onnea matkaan! Sitä te tarvitsette!”,
  ”Tapa tai tule tapetuksi”
  ”Olkoon onni teille aina myötäinen”
  ”Elämä on peliä. Ja siksi teidän täytyy pelata selvittääksenne, oletteko sen arvoisia”
  Heidän piti taistella kartoittamattomalla, autiolla saarella toisiaan vastaan, kunnes vain yksi heistä on jäljellä. Siinä ei ole aikarajaa, joten siinä saattaa mennä viikkoja.
  Heille annettiin 4 palaa leipää, pullo vettä, kartta ja kompassi. Tämän lisäksi heille annettiin vielä yksi lahja: satunnaisesti valittu ase, joka voi onnekkailla olla pistooli, haulikko tai kasa kranaatteja. Epäonniset taas saivat tyytyä haarukoihin ja paperiviuhkoihin. Tämän jälkeen heidät heitettiin saarelle numeroidussa järjestyksessä laskuvarjolla.

  30 vuotta myöhemmin, vuonna 2045, puhkesi 3. maailmansota. Monet ihmiset pakenivat kotimaistaan maahan, jonne sota ei yltänyt, eli Australiaan. Siellä kaikki oli rauhallista, eikä kenelläkään ollut syytä ryhtyä sotaan.
  Sota kesti 10 vuotta, kunnes sota päättyi. Maailmasta ei ollut käytännössä enää mitään jäljellä. Kaikki muu paitsi Australia oli täysin tuhoutunut. Lopulta Australiaa alettiin kutsua nimellä Ethernias. Nimi kuvaa sitä, että muu maailma saattoi tuhoutua, mutta kansa Etherniaassa elää ikuisesti. Tai ainakin ne onnekkaat.
  Elämä Etherniaassa on halpaa, asumisesta tuotteisiin ja palveluihin, mutta valtion johtoporras oli hieman hullummasta päästä. Heitä ei niinkään kiinnostanut raha, vaan viihde. Vuonna 2060 Tutkittuaan maailman raunioita Project 0:sta löytyi jäännöksiä. Siitä Eternian hallitsijat ilahtuivat. He päättivät järjestää vuosittaisen tapahtuman: Survival Island! Joka vuosi Eternian valtiosta arvotaan 24 tai enemmän miehiä ja naisia, ikäluokasta 12-30. Heidät viedään kartoittamattomalle, autiolle saarelle, jossa heidän pitää taistella elämästä ja kuolemasta! Voittaja saa paljon rahaa, kun taas häviäjien valtiot joutuvat maksamaan loppuvuoden ajan kaksinkertaisia veroja. Koko kilpailu kuvataan suorana lähetyksenä ja näytetään kaikille Eternian asukkaille.

  Aiotko tappaa kaikki muut jotta selviäisit itse, vai kieltäydytkö kokonaan pelaamasta, ja yrität vältellä kohtaamisia? Toimitko yksin vai hankitko itsellesi liittolaisia jotta selviytyminen olisi tehokkaampaa? Seisotko onnellisena voittajana vai kaadutko kuolleena saarelle? Päätös on sinun. Käytä se järkevästi.

   Kellonaika on nyt La Syys 24, 2022 2:19 pm