Project 0: Survival Island

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Project 0: Survival Island

Selviytymisroolipeli, jossa tapat tai tulet tapetuksi!


  Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA!

  Ryouta
  Ryouta
  Admin


  Viestien lukumäärä : 83
  Join date : 18.11.2013
  Ikä : 24
  Paikkakunta : Jyväskylä

  Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA! Empty Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA!

  Viesti kirjoittaja Ryouta Pe Marras 22, 2013 5:27 am

  Teidät on valittu tämänkertaiseen Survival Island-kilpailuun! Onneksi olkoon! Olen niin innoissani.

  Joten, antakaa minun kertoa teille säännöt!

  Perussääntöjä:

  ET SAA Godmodata(Eli väistää kaikki iskut ja kontrolloi muita pelaajia. Saat kuitenkin väistää iskuja joskus, mutta ottakaa huomioon realistisuus)
  ET SAA Autohitata(Esim. Pelaaja A lyö Pelaaja Bn ilmaan. Kun hän on ilmassa, pelaaja A leikkaa tämän kahtia miekallaan.)
  ET SAA Lentää(Et voi lentää. Olemme ihmisiä, emme lintuja)
  ET SAA tehdä mitään mihin et pysty ihmisenä tai omalla hahmollasi(esim. seinien läpi näkeminen, tai aseen täydellinen käyttäminen jos hahmosi ei siihen pysty)
  ET SAA postata off-topic-viestejä roolipeliin. Jos on jotain asiaa, pistä se sulkuihin ennen viestiäsi.
  SAAT kiroilla roolipelissä, mutta liiallisesta kiroilusta tulee sanomista. Se on lahja, ei velvollisuus.
  ET SAA osallistua jo käynnissä olevaan peliin. Sinun täytyy odottaa, että peli päättyy, niin voimme aloittaa uuden pelin.

  Pelin idea on Battle Royale/Nälkäpeli-henkinen foorumiroolipeli. Pelaajat joutuvat kartoittamattomalle, autiolle saarelle, ja heidän täytyy päästä sieltä pois. Mutta paluulippuja ei ole kaikille!

  Kuinka peli alkaa?

  Pelin alussa kaikki pelaajat heitetään laskuvarjon kanssaa satunnaiseen paikkaan saarella. Pelaajalle annetaan laukku, jossa on

  -kompassi
  -4 palaa leipää
  -pullo vettä
  -taskulamppu
  -kartta
  -satunnaisesti valittu ase

  Pelaaja tietää siis vasta saarella, minkä aseen hän on saanut. Aseet vaihtelevat haarukasta haulikkoon ja tikoista ja tikkataulusta kranaattiin. Pelaajilla on kaulassaan eräänlaiset kaulurit. Ne ovat 100% veden- ja sähkönpitäviä, eikä niitä voi irrottaa ellei tiedä niiden avausmekanismia. Kaulurit määrittävät pelaajien olinpaikan, ovatko he elossa ja kyllä, niissä on mikrofoni, joka lähettää puheen suoraan pelinjärjestäjien kuuluviin. Kauluri räjähtää jos yrittää karata saarelta, tai pelaajan osuttua "Danger Zoneen".

  Millainen on pelimaasto?

  Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA! 0bv3

  Pelialueena on 10-12 km pitkä saari. Lehtimetsä ja havumetsä sekä suoalue on aika lailla samanlainen verrattuna Suomen kasvillisuuteen. Alueilta löytyvät samat kasvit, marjat, sienet ja hedelmät, mitä suomestakin löytyy. Saaren lehtimetsissä on joitakin eläiminä, kuten oravia, hiiriä, tai kettuja. Havumetsissä on taas aika samanlaista, mutta siellä on myös muutama hirvi.

  Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA! 3184_kuva01

  Saarella on muutamia taloja, joissa on makuuhuone ja keittiö. Keittiössä on kaikenlaisia tarvittavia ruoka-aineita, ja makuu-huoneessa on sänky, jossa voi nukkua. Saarella on myös klinikka, jossa on erilaisia lääkkeitä ja sideharsoa, joilla voi hoitaa vahingoittuneita pelaajia. Pelaajien lisäksi saarella ei kuitenkaan ole ketään muita, joten pelaajien täytyy pitää itse itsensä kunnossa.

  Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA! Salskar_2

  Saarella on myös n. 20 metriä korkea majakka, jossa on makuuhuone ja keittiö. Saaresta koilliseen on pieni saari, jossa on yksi talo. Saarella on suuri osa metsää, mutta hiekkaa on myös kilometrikaupalla, joten varatkaa paljon vettä mukaan!

  Mikä ihmeen Danger Zone?

  Toivoit varmaan, että voisit kykkiä taloissa koko pelin ajan. Älä huoli, olemme huolehtineet siitä, että kaikki pelaajat pysyvät liikkeessä! Saaren kartta on jaettu 63 eri sektoriin, kuten olette varmaan huomanneet. Jokaisen pelipäivän loputtua kello 22 Mark kuuluttaa seuraavan päivän 4 Danger Zonea. Kartalta valitaan satunnaisesti nämä neljä onnekasta aluetta. Ensimmäinen aktivoituu seuraavan päivän aamulla kello 6, ja on aktiivisena niin pitkään kunnes seuraava aktivoituu kello 10. Seuraavana aktivoituva danger zone onkin sitten taas klo 14 iltapäivällä. Tämäkin on aktiivisena vain sen ajan, kunnes viimeinen aktivoituu illalla kello 19. Tämä on taas koko yön, kunnes taas seuraava aktivoituu taas aamulla kello 6. Klo 22 ei ole danger zonea, sillä siihen aikaan on muut kuulutukset.
  Jos olet Danger Zonella sen aktivoituessa, niin arvatkaa mitä? Kaulassanne oleva kauluri RÄJÄHTÄÄ! Se tekee tästä pelistä hauskaa!

  Mikä on "pelipäivä"?

  Aika etenee pelimaailmassa hitaammin kuin "IRL". Yksi pelin vuorokausi vastaa oikeassa maailmassa 5 vuorokautta. Jokaisen oikean maailman päivän päätyttyä klo 19-21 aikavälillä vaihdan kellonaikaa seuraavanlaisesti:

  1. päivä : klo 6
  2. päivä: klo 10
  3. päivä: klo 14
  4. päivä: klo 19
  5. päivä: klo 22

  Kellonaika ilmoitetaan Kuulutuksissa, joten teidän ei tarvitse olla huolissanne siitä, paljonko kello on.

  Liikkuminen

  Kirjoittaminen eli pelaaminen tapahtuu aiheessa, joka on samanniminen kuin kyseinen sektori jossa olet. Voit siirtyä sektorilta toiselle pohjoiseen, etelään, itään tai länteen, eli pysty- ja vaakasuoraan. Sektorilta poistuessasi sinun pitää kirjoittaa selvästi että poistut sieltä ja minne menet:

  Ei näin:

  "Bob juoksi Alexia karkuun ja katosi pimeyteen"

  Näin:

  "Bob juoksi Alexia karkuun, poistui sektorilta D4 ja liikkui sektorille D5"

  Sektorille siirtymisen voi myös pistää sulkuihin, jolloin voit kirjoittaa siirtymisen enemmän tarinamaiseen tyyliin.

  Voit vaihtaa sektoria vaikka joku jahtaisi sinua, mutta et voi liikkua saman tien sektorin halki kun olet siihen tullut.

  Pelaaja A saapuu sektorille D4. Hän poistuu sektorilta D4 ja juoksee sektorille D5.


  Sinun pitää olla postannut sektoriin saaapumisesi ja sieltä lähteminen (2 viestiä)

  Saanko katsoa muihin aiheisiin, eli sektoreihin joissa en ole?

  Käytännössä et. Mutta jos tulet jollekin sektorille, voit lukea sieltä kaikki postaukset, mitä siellä on kirjoitettu. Tämä hyödyttää esimerkiksi siinä, että saatat löytää jonkun ruumiin tai jonkun esineitä. Mutta sinun pitää pelata hahmollasi kuin se ei kuitenkaan tietäisi tapahtuneista. Sama koskee myös sitä, kun pelaa useampaa kuin yhtä hahmoa. Et siis voi toisella hahmollasi tietää, missä toinen hahmoistasi on. Et voi sopia mielessäsi jotain tapaamispaikkaa, vaan sinun pitää pelata molemmilla hahmoilla siten, kuin se olisi ainoa hahmosi.

  taistelujärjestelmä  Kuolema

  Jos hahmosi kuolee, ilmoita siitä YV:llä minulle. Kerro myös siitä, mikä kuolleen hahmon nimi oli, miten kuolit, missä kuolit, ja kuka sinut tappoi. Lisää hahmosi statukseen että hahmosi on kuollut. Kuollut-statukset poistetaan hahmoilta jossain vaiheessa, mutta epäsäännöllisin väliajoin, joten suosittelemme tekemään uuden hahmon, jotta sinulla olisi lisää hahmoja pelattavana.

  Voittaja

  Eikös yleensä kaikissa peleissä ole aina voittaja?

  Voittajien määrä vaihtelee pelimoodin mukaan, mutta alustavasti niitä on 1-6:

  Last man standing: Perinteisin pelimoodi. Viimeinen elossa on voittaja!

  Last 2 standing: Sama, mutta yhden sijaan kaksi selviytyy saarelta pois.

  The victory of 2 genders: jos viimeiset 2 elossa olevaa ovat tyttö ja poika, he molemmat pääsevät pois. Muussa tapauksessa sama kuin ensimmäinen moodi.

  The Unknown Teams: Pelin alussa pelaajat numeroidaan erikokoisiin joukkueisiin, joita pelaajat eivät vielä tiedä. Kun puolet tai alle puolet pelaajista on jäljellä, jokaisen pelaajan numerot kerrotaan. Tämän jälkeen peli päättyy vasta kun vain yhtä joukkuenumeroa on jäljellä.

  Collect to win: Kun pelaaja kuolee, hänen kaulurinsa irtoaa. Se, jolla on 5 kauluria omansa lisäksi, Haetaan helikopterilla jostakin paikasta. Helikopterin mukana on 10 aseistautunutta ja hyvin varustettua miestä, jolloin helikopterin kaappaaminen on erittäin hankalaa.
  Kun pelaajia on enää jäljellä sellainen määrä, että 5 kauluria ei saada kokoon, niin heistä viimeisenä selvinnyt otetaan vielä saarelta pois.


  Viimeinen muokkaaja, Ryouta pvm La Marras 23, 2013 11:29 pm, muokattu 2 kertaa
  Ryouta
  Ryouta
  Admin


  Viestien lukumäärä : 83
  Join date : 18.11.2013
  Ikä : 24
  Paikkakunta : Jyväskylä

  Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA! Empty Vs: Pelin säännöt LUKEKAA TÄMÄ ENNEN PELAAMISTA!

  Viesti kirjoittaja Ryouta Pe Marras 22, 2013 5:56 am

  Päivitetty sääntöjä.

   Kellonaika on nyt La Syys 24, 2022 1:39 pm